Annons
Annons


Pressdag i bilder!


    

Hej fina ni, hoppas dagen varit bra! Vilket underbart väder vi börjar få! Tummen upp 🙂

Tidigt imorse hade jag ett inbokat BVC möte med Nicolas. Därefter begav jag mig till Strandvägen 7 för Star Studios pressvisning, där bland annat Caroline Svedbom hade sina smycken. Tänk att jag har en så duktig vän, tycker hennes smycken är helt fantastiska, som små godisbitar! Håller ni inte med? Ytterligare ett plus med pressdagar är ju den fantastiska maten som serveras, love it! Hängde där en stund innan det var dags för lunch på Tures tillsammans med Victoria (och även lite jobbsnack). Det blev en halloumisallad som åts med en hand och i andra handen Nico + telefonen med Babblarna på hehe. Vad skulle man göra utan babblarna!? Räddaren i nöden för helt plötsligt dög inte stolen brevid och leksakerna, antar att han även tröttnade på att flänga runt med mig runt lunchtid haha. Älskar att alla olika ”faser” byter av varandra, han brukar vara rätt nöjd annars :).

Annons

Efter lunchen passade jag på att svänga förbi Magnus kontor och säga hej, han jobbar ju på Östermalm så det var så nära. Därefter tog jag en långpromenad hem i det vackra vädret. Sedan dess har jag bara mysig med Nico, typ kompenserat för att jag flängt runt så (känns bättre för mig själv iaf).

SÅ för att sammanfatta – En riktigt härlig dag!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar