Annons
Annons


Pressfrukost för Gardner and the gang på Babyshop


 
(De två nedersta bilderna är lånade av Josefin)

Vill börja med att be om ursäkt för kassa mobilbilder, ibland orkar jag inte släpa med min stora kamera… Sedan kan jag ju passa på att nämna i förbifarten att jag började skriva på detta inlägg igår men konstant blivit avbruten.

Annons

Detta är nog mitt 7:e eller 8:e försök 🙂

I alla fall. Igår var jag på Gardner and the gangs härliga pressfrukost på Babyshop i Sturegallerian. Idag lanserar de nämligen en badkollektion tillsammans med Therese Alshammar. Vi fick njuta av en underbar frukost från Pom och Flora (däribland en magiskt god iced Matcha Latte som var H E A V E N), samtidigt som de berättade om sin UV-kollektion med hajar, så coola <3

Idag har vi hängt på Lidingö hela dagen i solen och har tagit massor med bilder som jag ska visa er senare. Ha det bäst så länge!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar