Annons
Annons


Raw Food Semlor och Golden Milk


fika4
fika2

fika5

fika6

Hej fina ni! Inatt fick jag sova riktigt ordentligt (vaknade dock 5.00, men utvilad). Känner mig som en helt ny människa haha!

Strax efter lunch mötte jag upp Jamie för fika på Sthlm Raw. Jag åt en raw food semla och drack Golden Milk – perfekt kombo. Jäklar vad kallt det är ute, hade tänkt ta en prommis men höll ju på att förfrysa! Nu har verkligen vinterkylan kommit..

Annons

Kom hem för en stund sedan och resten av dagen blir lugn. När min man kommer hem ska jag gå iväg en stund och jobba. Vi har gjort så nu, så att jag ska få komma iväg och få lite egentid. Och som jag redan berättat, har jag ju ”skapat mitt jobb” utefter min hobby – så jobba för mig är avkoppling. Låter kanske skumt men det är verkligen lyxigt för mig att få ha det så!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar