Annons
Annons


Så här lätt gör du den trendigaste toasten just nu – steg för steg!


Jag älskar verkligen den här ”unicorn food” trenden, hoppas den inte går över allt för snart. Den har verkligen tagit maten till en ny nivå. Nedan har ni en steg-för-steg guide hur man gör en egen unicorn toast. Enjoy!

Annons

Till en början behöver du en rostad macka, cream cheese och små koppar (typ äggkoppar). För att färga använde jag mig av naturliga superpulver (typ 1/2 kryddmått). Jag färgsatte den gröna med lite vetegräspulver, den blå med blå spirulina, den rosa med pitayapulver (går lika bra med t.ex. rödbetspulver) och den gula med gurkmeja. Om man inte gillar dessa smaker, de är ju lite speceilla, kan man t.ex. använda karamellfärg eller andra livsmedel man hittar i roliga färger.

Sedan är det bara att börja bre toasten lager för lager.  

Inte så svårt va?! Om man vill kan man stanna vid detta steg, hur härlig regnbåge? Om man vill avancera kan man göra t.ex. stjärnor av någon gul frukt. Jag skivade en nektarin i tunna skivor och använde en stjärnform som jag hittat på Panduro Hobby.

Vill man avancera ytterligare och lyxa till det kan man även ha på lite olika strössel.

Och VOILÁ, ovan har ni en Unicorn Toast, färdig att äta! Hoppas ni gillar den 🙂

 
Följ mig på instagram här >> @shakeforshape

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar