Annons
Annons


Smycken, Black Friday och Magkatarr!


Foto 2016-11f-25 18 23 17 (1) Älskar alla Caroline Svedboms smycken!

Igår var jag en sväng förbi Carolines nya kontor på Surbrunnsgatan. Det var ju Black Friday så det var massor av folk där. Det var en superlyckad utförsäljning och den fortsätter även idag, så sväng förbi om ni har möjlighet!

Inatt vaknade jag med magont runt midnatt och trodde det skulle gå över.

Annons

Men för varje gång jag vaknade hade jag mer och mer ont och nu kan jag knappt stå upp. Å jag känner igen smärtan mycket väl – magkatarr. Jag har faktiskt känt att det varit på väg men inte tänkt att det skulle bli så allvarligt. Magnus fick åka till apoteket 6 imorse för att handla värmekudde, alvedon och magkatarrtabletter.

Nu känns det lite bättre, men kan fortfrarande inte så upp. Antar att kroppen säger ifrån nu efter några hektiska månader och lite sömn. Då är det bara att lyssna, så idag blir det bara att vila upp mig och Magnus får ta hand om Nico. Håller alla tummar och tår att det går över snart!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar