Annons
Annons


Snabbaste frukosten, som är färdig att äta när du vaknar på morgonen!


God morgon! Bli inte avskräckt av mina något överdrivna dekorationer, det är för att inspirera. Denna frukost ”tillagar” sig under natten när du sover och är redo att äta på morgonen. Så otroligt god och väldigt mättande!

Annons

Kokos-chiapudding
1,5 dl Kokosmjölk
1,5 msk chiafrön
1 nypa äkta vaniljpulver
Blåbär

På kvällen rör du ihop alla ingredienser (utom blåbär) i ett glas. Ställ i kylen. Rör om igen efter 10 minuter och låt sedan stå minst 4 timmar eller över natten. På morgonen är det bara att toppa med lite blåbär och äta!

Jag hade ett kokosnötsskal sparat sedan tidigare som jag tyckte var roligt att servera i, för den som vill avancera 🙂

PS: Jag brukar normalt göra chiapudding på typ havremjölk och då blir den inte lika fet och krämig. Denna variant var sjukt god men väldigt mycket mer mättande med fet kokosmjölk. Jag är lite känslig för allt för krämiga saker och blev nästan lite för mätt, men det löser man genom att inte äta lika stor portion kanske 🙂

 

Följ mig på instagram här >> @shakeforshape

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar