Annons
Annons


Snapshots från dagen


Trots att jag sov dåligt inatt, har den här dagen varit väldigt härlig. Startade morgonen med en morgonpigg Nico som låg och skrattade i sängen ett långt tag. Fick frukost på sängen av Magnus och när den var uppäten begav jag mig ut på en långpromenad (på 1h och 20 min!) vilket var väldigt skönt. Efter det avslutade jag rundan med en sväng i Gallerian och handlade lite nya kläder till Nico – han växer ju så det knakar!

Annons

Väl hemma har jag både hunnit med så mycket; jobb, lunch, dusch för mig och bad för Nico, hänga tvätt, lek, fixa med blommor och nu även blogga! En fullspäckad mammaledig dag med andra ord 🙂 Nu väntar jag bara på att min man ska komma hem så vi kan mysa allihop. Hoppas ni har haft och får en fortsatt härlig fredag!

prommis3

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar