Annons
Annons


Snö och separationsångest


Det var väldans vad det var kallt ute idag, så det har inte blivit någon promenad idag. Endast en sväng runt kvarteret för att få Nico att somna.. Tur att snö är vackert att kolla på i fönstret 🙂

Annons

Däremot har jag fått finbesök av farmor Mimmi idag, men Nico verkar ha kommit i någon utvecklingsfas, för det var inte populärt. Han började gråta ganska snart efter att hon började leka med honom och ville bara vara i min famn. Så började gråta när han inte hade full uppsikt över mig. Stackarn. Jag har läst att den största separationsångesten/rädslan för att mamman ska överge en är vid 8 månader, så undra om det här är en liten försmak på det. Så himla gulligt, men tycker så synd om honom när han tror att jag ska lämna honom, fast jag sitter bredvid 🙁 Jag hoppas den här utvecklingsfasen går över snart!

Hur som helst. Har hunnit med lite pyssel ändå. Igår hade vi ett möte här hemma, med min nyfunna vän från BVC (som jag berättade om tidigare), tillsammans med våra kloka män och nu ska vi förmodligen köra igång. Det ska bli så kul! Can’t wait to tell you guys!

Senare kommer ett recept på en magiskt god grönkålssallad med sötpotatis & chévre!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar