Annons
Annons


”Sovmorgon” till 6.00!


Imorse när jag vaknade, kollade jag klockan som var 6.00 och blev så glad i hela kroppen – ”Yes, sovmorgon idag”, tänkte jag. Haha, snacka om att man är lite skadad när man tänker så. Men jag går ju faktiskt och lägger mig tidigt också, jag följer Nicos klocka för att få maximalt med sömn. Han sover ju runt 12 timmar per natt (med uppvaknanden såklart) och jag har faktiskt känt mig rätt utvilad om morgnarna, trots uppstigning vid 5..

Annons

Hur som helst. Imorse var det så himla mörkt, så jag fick fota min frukost i fönstret. Den bestod av mango, jordgubbar, blåbär, granola och havreyoghurt med vaniljsmak från ett finskt märke som heter Yosa, så himla gott!

Nu sover Nico, så jag ska jag göra mig iordning och sedan ska vi bege oss till Lidingö för att hälsa på hans farmor & farfar. Ska bli så mysigt. Ha en toppenfredag kära ni!

frulle2

— English —

This morning when I woke up, I checked the clock was 6:00 and was so happy throughout the body – ”Yes, late sleep today,” I thought. Haha, talk about that I’m a little wierd when thinking so. But I actually go to bed early too, I follow Nicos clock to get maximum sleep. He sleeps around 12 hours a night (with awakenings of course) and I have actually felt quite rested in the mornings this week, despite waking up at 5..

Anyway. This morning it was so very dark, so I had to shoot my breakfast in the window. It consisted of mango, strawberries, blueberries, granola and oat yoghurt with vanilla flavor from a Finnish brand called Yosa, so very good!

Now Nico is sleeping, so I should I do get ready and then we will depart for Lidingo to greet his grandmother and grandfather. It will be so cozy. Have a lovely Friday!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar