Annons
Annons


Städhjälp med mera..


Alltså, känslan av att komma hem till ett nystädat hem är ju magisk! Efter att ha haft fullt upp dygnet runt i 4 månader, så kände jag och Magnus att det var dags att minska på några måsten. Sedan vi fick barn har vi tvättat minst 1 maskin om dagen och plockar/städar konstant. Jag gillar faktiskt att städa i vanliga fall (hehe), men att städa nu går ut över tiden jag, Magnus och Nico har tillsammans. Annars blir det så att en av oss får vara med Nico och en av oss städa/handla mat och plocka. Eller den tiden lilla tiden jag har över på dagarna när Nico sover, då vill jag gärna göra saker för mig själv som att träna/duscha/pyssla/promenera och inte bara städa varje dag.

Annons

Tiden är så knapp tillsammans, eftersom att Magnus jobbar, så vi har valt att prioritera vår tid och ta några genvägar vad gäller det mindre roliga. Vi har även börjat med Linas matkasse varannan vecka, för att inte Magnus eller jag ska behöva gå iväg och handla och därmed få ännu mindre tid tillsammans.

Är supernöjd med vårt beslut hittills och ser fram emot att spendera mer tid tillsammans! <3

Btw, vad gjorde man av all tid innan man fick barn? Kan ni inte påminna mig hehe..

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar