Annons
Annons


Storstädning, visning, ”super Nico” och klappa händerna…


Puh! Vilken intensiv dag det har varit idag. Vaknade vid 7 någon gång och därefter har jag städat konstant. Jag tänkte att det inte skulle vara så mycket att städa inför visningen så jag lika gärna kunde göra det själv på någon timme men tjii fick jag hehe. Vid 15-tiden någon gång var jag klar, 8 timmar senare… Men fint blev det! Det har nog aldrig varit så städat i lägenheten tror jag..

Annons

Nu är vi i mammas lägenhet på Östermalm och Nico har precis somnat. Det var så mysigt för han somnade i min famn när jag berättade en påhittad historia som handlade om ”super Nico”. Han tittade först med stora ögon och blev helt lugn när jag berättade om alla äventyr och efter några minuter så somnade han in. Tänk att han är så stor nu. Har verkligen sett fram emot den här tiden när man kan berätta sagor och läsa böcker. Har även märkt att han nu förstår saker jag säger, till exempel klappa händerna och ställa sig upp och stå själv utan stöd, för när jag säger de sakerna så gör han så. Älsklingen!

Nu ska jag umgås med min man. Hoppas ni har en bra helg finisar <3

Följ mig på instagram här >> @shakeforshape

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar