Annons
Annons


Trendig Poké Bowl på Paradiset Matmarknad


pokebowl4
pokebowl5
pokebowl7
pokebowl6
pokebowl8

pokebowl2

Alltså jag dör, så söt Nico är när han försöker nå all mat <3

Igår träffade jag upp Jamie för lunch på Paradiset Matmarknad. Senast vi sågs var Nico bara 3 månader, vilket var alldeles för länge sedan. Tiden verkligen flyger förbi!

Annons

Nu känner jag mig så efter, vet att Poké Bowls har varit på tapeten ett par månader nu och en stor trend – och jag har inte testat! En Poké Bowl består av små bitar rå fisk, ungefär som sashimi, som serveras i en skål med tillbehör, ofta sushiris, avokado, nötter, betor och smaksättningar som soja, lök och chili. Som tur var, gick det att beställa en Poké Bowl i Paradisets Food Court och det var supergott! Har ni testat den trendiga bowlen?

På kvällen hade jag och Magnus bokat bord på Tjoget och barnvakt i form av hans föräldrar. Väl på restaurangen beställde vi in champagne, förrätt och precis när varmrätten kommit in ringde telefonen. Nicolas hade panik och skrek hysteriskt. Så det var bara att gå hem igen, men vilken tur att vi bor så nära! Jag hade det nästan på känn innan vi lämnade hemmet, så var ganska förberedd. Det där kommer ju alltid variera beroende på vilken fas han är i. Vi hann i alla fall vara borta i 30 minuter själva, bättre än ingenting. De var så snälla på restaurangen, så vi fick ta med oss maten hem. Väl hemma igen blev det istället myskväll med allisammans.

Hoppas ni hade en mysig fredagskväll!

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar