Annons
Annons


Under isen sedan i tisdags!


Bilden ovan har inget med inlägget att göra hehe..

I tisdags vaknade jag och kände mig extreeeemt bakis (hade såklart inte druckit en droppe) utan var snarare uttorkad. Resterande del av dagen drack jag extrema mängder vatten, utan att törsten släcktes det minsta. Tror jag fick i mig 5 liter.. På kvällen hade jag svårt att somna för jag var så frusen.

Annons

Morgonen därpå var det samma sak och var så sjukt törstig, men kände mig inte dålig i övrigt men ”annorlunda”, så jag ringde 1177 och berättade mina symptom varav de bara ”du måste åka in omgående”. Det blir man inte direkt lugn av. Fick en tid hos vårdcentralen en timma senare. De tog massor av tester men kunde inte hitta något men läkaren sa att om jag fick ytterligare symptom så skulle jag åka till SÖS.

På kvällen började jag frysa extremt igen, men mådde inte så dåligt i övrigt, men tog tempen ifall att. Då visade det sig att jag hade över 39 graders feber. Ringde 1177 igen o de tyckte jag skulle åka in så då gjorde jag det. Spenderade natten på SÖS och de tog även hundra tester, EKG, blodtryck, blodsocker och massa men hittade ingenting avvikande eller ”allvarligt”. Kände mig fortfarande inte febrig trots att jag hade 39 grader vilket de tyckte var konstigt. Men fick åka hem på morgonen.

Igår vid lunch fick jag däremot ”svaret” på vad de var, eftersom jag blev magsjuk och helt svag. Sov typ hela dagen igår och hela natten fram till idag. Är fortfarande sängliggandes och är så sjukt uttråkad. Hatar att vara sjuk! Är ju nästan aldrig det. Men det måste varit någonting jag åt i måndags som gjorde mig dålig. Jag misstänker att det var en liten bit blandfärs som inte var färdigstekt, jag trodde nämligen det var nötfärs. Gör aldrig det, för man blir extremt dålig haha!!

Nu håller jag alla tummar och tår att detta går över idag. Jag börjar få liggsår och har ingen bekväm ställning längre..

Hoppas att ni mår bra i alla fall och har en fantastisk fredag i solen!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar