Annons
Annons


Underbar start på dagen – vecka 29


prommis2

prommis1

prommis3

God morgon solstrålar! Wow, jag vaknade med superenergi idag. Passade därför på att ge mig ut på en härlig powerwalk (nästan powerwalkstempo iallafall) i det vackra vädret. Det var hur skönt som helst och man får verkligen ta tillfället i akt de morgnar som jag inte vaknar och måste vara sängliggandes till 11-tiden. Hoppas det håller i sig ett tag, kanske är det all D-vitamin som gör en så energifylld! Någon som känner igen sig?

Annons

By the way, nu börjar verkligen kulan synas ordentligt och jag har gått upp 8 kg (kanske mer) hittills. Det är ju 11 veckor kvar nu, så jag undrar vad vågen kommer att sluta på. Orkar dock inte bry mig så mycket som jag trodde att jag skulle göra i början av viktuppgången, så fort magen började synas så försvann de tankarna. Börjar ändå vänja mig vid den nya vikten och känner mig inte lika tung och klumpig längre när jag går som tidigare. Däremot känner jag mig sjukt osmidig när jag vrider mig i sängen eller behöver gå upp ur soffan… Min kille får typ putta mig haha, för det går ju inte att ta i med magmusklerna längre. Bara 11 veckor kvar nu så ska försöka njuta så mycket jag bara kan! 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar