Annons
Annons


Unicorn / Ombre drink!


En stor trend nu över instagram är #Unicornfood eller #ombrefood, jag vet inte om ni sett? Det är ju hur härligt som helst, ”eat the rainbow”-tänket. Man blir ju så glad av färgglad mat!

Här nere har jag inte tillgång till färgglada pulver, som är ett enkelt sätt att färgsätta till exempel yoghurt, men jag har tillgång till naturlig frukt. Nedan har ni receptet på en variant (supergod!). När jag kommer hem ska jag göra en riktig färgexplosion med fler färger, typ blått & lila etc.

Annons

Grönt lager: Kiwi, banan och grekisk yoghurt
Gult lager: Apelsin, mango och grekisk yoghurt
Rosa lager: grekisk yoghurt och hallon

Gör såhär: Mixa de olika lagren separat. Fyll sedan ett glas och njut! Svårare än så är det inte 🙂

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar