Annons
Annons


Världens bästa jobb!


bild2

Just nu känner jag verkligen att jag har det bästa av två världar – att få vara mammaledig och samtidigt jobba med det jag älskar mest av allt – fota, redigera bilder och jobba med marknadsföring. Jag har ju ett eget företag som jag startade för ett år sedan, som mest har varit en hobby vid sidan av jobb och studier, men jag hade en liten tanke när jag startade mitt företag, att det skulle vara någonting jag kunde pyssla med under mammaledigheten. Jobb som jag inte är beroende av att vara på ett kontor, utan kan göra hemma i lägenheten och samtidigt vara med Nicolas så mycket som möjligt. Just nu lyckas jag jobba 2-3 timmar när han sover om dagen och det är så lyxigt!

Annons

Några av de företag jag jobbar med för tillfället är marknadsföring för Caroline Svedbom och Macacos. Igår hade jag även ett roligt möte med grundarna av TheSleepyCollection och jag kommer nu även att börja jobba med marknadsföring för dem. Älskar att jobba med företag jag själv kan stå för och älskar produkterna – Caroline Svedboms smycken, Macacos alla superfrukter och TheSleepyCollections underbart sköna pyjamasar!

Just nu passar det verkligen in perfekt, så jag njuter så länge det går! Jag är verkligen inte en person som slappar genom att kolla serier, TV eller läser böcker. Istället är mitt sätt att koppla av genom att vara kreativ – fota och redigera bilder etc bästa avslappningen för mig.

Vad har ni för hobbies som ni gör dagligen?

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar