Annons
Annons


Vart tog veckan vägen? Och så fel man kan ha om livet ibland.Bild från min mormors 80-års kalas förra helgen

Har ni fredagsfeeling ännu? Jag trodde det var torsdag idag. Veckorna går så sjukt snabbt nu. Och vart är sommaren? Jag frös som attans idag och ändå hade jag på mig långbyxor och jacka, är det inte juni??

Annons

Många frågetecken denna fredag haha! Jag minns i början när jag jobbade en halvdag i veckan, då kändes den halvdagen som en hel evighet. Nu hinner jag knappt hälften av det jag ska göra på en hel dag. Men mycket roligt på gång som sagt. Idag påväg hem från stan satt jag och tänkte för mig själv över hur lycklig jag är att livet ”kommit tillbaka” igen. Jag vet att det här låter helknasigt, men innan jag fick barn såg jag framför mig att livet tog slut dagen man fick barn. Det trodde jag också ett bra tag in i graviditeten och även när Nicolas precis var född.

Så fel jag hade.

Jag har aldrig älskat livet så mycket som jag gör nu. Det är så många saker som fallit på plats och jag känner att jag har en helt annan drivkraft nu när jag har barn. Det är inte bara mig själv jag kämpar för längre, utan allt har ett större syfte. Det är så coolt!

 

Följ mig på instagram här >> @shakeforshape

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar