Annons
Annons


You rock my world


Sometimes the littlest things take up the most room in our heart <3

Vilken tapper liten kille vi har. Har varit förkyld hela veckan och fick, som jag nämnde, feber under fredagen. Trots sina glansiga och trötta ögon, har han konstant ett leende på läpparna och bus i blicken.

Annons

Ännu är han inte frisk tyvärr, utan han hans feber växlar och han är ganska missnöjd över tillvaron om den spenderas på annat sätt än i en guppande famn. Skönt att han sover som en stock på nätterna (i min famn), inatt tror jag han sov 12 timmar. Jag sov nog minst 10. Det behövdes! Fick till och med väcka honom efter 6 timmar för att han skulle få i sig vätska och byta blöja.

Jag hoppas innerligt att hans feber går över idag och att det bara varit en ”3-dagars feber”, som tydligen är vanlig hos spädbarn. Även om det är mysigt att vara nära hela tiden, så får man inte mycket gjort på dagarna. Därför har det har varit väldigt skönt att han varit sjuk under helgen, så att jag och Magnus har kunnat hjälpas åt. Vet inte hur jag skulle ha klarat det själv utan Magnus hjälp <3

Hoppas ni haft en härlig helg och sluppit ha sjukstuga hemma!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar