Annons
Annons


Zoombie och dålig uppdatering!


Hej finaste! Förlåt för urdålig uppdatering här. Jag har tänkt varje dag att jag ska blogga men den senaste veckan har jag helt enkelt varit lite för sliten. Nicolas började sova mycket sämre för en vecka sedan och har normalt sovit 3-4 timmar i sträck för att helt plötsligt vakna efter 1, max 2 timmar hela natten. Det har gjort att jag varit trött på dagarna och inte känt så mycket inspiration.

Annons

Nu verkar dock förklaringen kommit. Igår blev han dunderförkyld och fick feber. Han blev så pass dålig att jag och Magnus valde att åka till läkaren igår kväll för att försäkra oss om att han inte har RS viruset (vilket det som tur var inte är). Kom väl hem runt 3 inatt och därefter har jag och Magnus sovit i skift. Det är så läskigt när ens lilla älskling inte får luft och har feberyra <3

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar