Annons
Annons


Can’t see my feet.. Nu är det inte långt kvar!


Den senaste veckan har jag varit så sjukt trött, sovit minst 12h/natt. Tror jag förstått anledningen nu, för idag insåg jag att min mage fullkomligt har exploderat senaste dagarna. Nu växer han så det knakar och är sjukt livlig, så jag tror att han tar den mesta av min energi. Fram till nu har jag haft en ganska liten och ”nätt” mage, som även min barnmorska har uttryckt det. Tydligen blir det så när man är lång, den har mer plats att växa på höjden. Men nu har den nog växt klart uppåt och börjar gå utåt.

Annons

Nu lägger tydligen bebis på sig mycket underhudsfett enligt gravid-appen, så jag antar att det är därför min hunger fördubblats. Vaknar av kurrande mage varje morgon, trots att jag äter mycket på kvällen och har svårt att komma upp för jag är så trött. Om jag vaknar på natten är det disco inuti magen hehe. Jag har gått up ca 6 kg hittills, men jag antar att jag kommer gå upp ganska mycket mer nu de sista veckorna, om magen ska växa i den här takten. Ska bli spännande att se hur stor den blir! Nu börjar det nästan bli lite pirrigt i magen, som även min kille kände av själv igår. Han vill redan packa BB-väskan haha! Men det är inte långt kvar nu <3

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar