Annons
Annons


De värsta nätterna hittills!


Förlåt för sämst uppdatering här i bloggen kära ni. Anledningen är att jag helt enkelt haft det lite tufft senaste tiden nattetid, så inspirationen och orken har inte riktigt funnits där. För er som undrar så har Nicolas egentligen den senaste månaden sovit rätt kasst, men det har varit okej för varannan natt har han sovit otroligt bra istället, fram till för en vecka sedan när vi tog 5-månaders vaccinet. Därefter har han i princip vaknat var 30:e-60:e minut hela natten. Helt okej de första dagarna ändå, för man tänker ju att det kommer snart bli en natt som är bättre. Men icke, det bara blir värre. Man blir ju helt knäpp av att vakna så fort man somnat om, så inatt bröt jag ihop vid 3-tiden. Då tog Magnus ut Nico i vagnen och gick på en promenad, så jag skulle få sova. Så himla underbart! Sedan sov han på mitt bröst och därefter mellan oss i sängnen och då kunde vi alla få sova till 8.00. Sovmorgon! Känner mig lite mer som människa nu så det är skönt.

Annons

Sorry för trist inlägg men det är anledningen till lite mindre inlägg. Däremot är jag sjukt bra på att uppdatera min instagram hehe, följ den om ni vill ha lite koll på vad som händer dagligen här (klick!).

insta

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar