Annons
Annons


Ekologiska produkter jag använder


produkter_alla1. Nagellacksremover (länk) 2. Nagellack (länk) 3. Mascara (länk) 4. Ansiktstvätt (länk) 5. Schampoo (länk) 6. Balsam (länk) 7. Ansiktsmask (länk)

För 2 år sedan började jag successivt att byta ut allt ifrån mat till mina hudvårdsprodukter mot ekologiska och naturliga alternativ.

Annons

Detta för att allt man smörjer in kroppen med går rakt in i blodet och man skulle ju aldrig äta giftiga och hormonstörande ämnen så varför ha det på kroppen då? Det var inte helt lätt i början men nu börjar utbudet bli stort och nästan alla butiker börjar ta in ekologiska produkter. Ovan är mina favoriter som jag använder till vardags. Upplever att huden och håret mår så mycket bättre men det tar sin lilla tid så håll ut om ni vill testa nytt. Det tar ett tag för kroppen att vänja sig av och ”detoxa”. Då kan man få lite mer finnar och lite fetare hår till en början, men sedan blir det 100 gånger bättre än innan. Jag har till exempel aldrig haft så tjockt och långt hår som jag fått sedan jag började med naturliga schampon.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar