Annons
Annons


Färsk kokosnöt // Young coconut


kokosnot-blogg2kokosnot-blogg3  kokosnot-blogg
Nu kanske ni tycker att jag är helt knäpp men nu känner jag att mitt liv nästan är komplett! För mig är det ren och skär lycka att gå in i min vanliga matbutik, kika på alla härliga frukter och plötsligt upptäcka att de har färska kokosnötter! Trots att de är rätt dyra kunde jag inte hålla mig utan plockade ner en i min kundvagn på en gång, skyndade mig hem för att öppna den och njuta av min absoluta favoritdryck – kokosvatten! Trots att det finns en hel del tetrapack med vad de kallar ”kokosvatten” så går det tyvärr inte ens att jämföra med smaken av en nyöppnad kokosnöt. Detta gjorde min dag 🙂

Annons

Varför är kokosvatten så bra då? Jo man brukar kalla kokosvatten för naturens egna sportdryck eftersom den är fylld av naturliga elektrolyter. Den färska kokosnöten är helt naturlig utan tillsatta kemikalier och den innehåller ändå vitaminer, antioxidanter, mineraler och är rik på kalium.

facebookg

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar