Annons
Annons


I found my old love!yoga3

yoga2

yoga5

God morgon! Och det är faktiskt en god morgon trots att sömnen inatt blivit väldigt störd av en liten bebis. Han vaknade var 20:e minut fram till midnatt, men lyckades därefter sova ett par timmar i sträck så att jag och Magnus fick lite sömn. Vi fick honom att sova betydligt bättre när han låg tätt intill mig, vilket resulterade i en något stel kropp idag på morgonkvisten. Man ligger ju inte helt bra när man sover så nära en bebis när man absolut inte vågar röra sig för att riskera att han skulle vakna hehe.

Annons

Därför bestämde jag för att starta dagen med lite yoga. Ni som följt mig en längre tid vet hur mycket jag älskar yoga och var till och med besatt ett tag (om man nu kan yoga för mycket?). Vid uppehållen glömmer jag bort hur otroligt skönt det är! Desutom upptäckte jag hur roligt Nico tyckte det var när jag stod upp och ner och i olika pooser. Ska verkligen försöka börja varje dag med några yogaövningar nu, det behöver inte alls vara avancerat eller ta lång tid, men ett skönt sätt att väcka kroppen och släppa på spänningar.

Ha en toppendag kära ni!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar