Annons
Annons


Löpning i blåsten


20140507-213902.jpgIdag bokade jag av mitt yogapass och begav mig ut på ett springpass på sisådär 7 kilometer, det kändes lagom idag. Hade en bra draghjälp för att ta mig ut i löpspåret idag också – LYX!

Usch usch vilket blåsigt väder det är ute men hur var det nu, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder? Det stämmer faktiskt för med rätt vindjacka och keps så märktes knappt blåsten. För att inte glömma vilken medvind jag fick halva passet då jag nästan flög fram! Rekommenderas.

Annons

Det har tagit sina år men nu tror jag att jag hittat den perfekta kombinationen för mig, löpning och yoga. Snacka om skillnad i styrka som jag byggt upp i fötter, vader, lår, rumpa och mage under yogan som definitivt gynnar löpningen. Dessutom var flåset som från ett annat liv då jag varit helt rökfri sedan 1,5 vecka tillbaka, tänk att det kan bli sådan skillnad!!

Avslutade passet med lite yogaövningar, bland annat huvudstående, kunde inte hålla mig.. älskar att se världen upp och ner, allt blir så mycket roligare då!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar