Annons
Annons


Nedräkningen kan börja!


bild-thailandTiden går snabbt när man har roligt! Det slog mig just att det är den 1:a december idag vilket betyder att det endast är 19 dagar kvar tills jag och Magnus åker till Thailand. För två år sedan när jag och Magnus var i Thailand så bodde vi på en underbart vacker privat strand på Koh Tao, vilket var väldigt romantiskt och härligt.

Annons

Den här gången åker vi tillsammans med hela min familj vilket ska bli väldigt roligt. Det är inte så ofta jag träffar familjen så det är verkligen lyxigt att få åka tillsammans och få spendera lite kvalitetstid med varandra. Jag tror det kommer bli full rulle med alla mina småbrorsor. Sedan är det ju en hälso- och träningsresa och vare sig jag kan träna eller inte så kommer det bli väldigt härligt att bara få komma bort till värmen. Är så glad att vi bokade resan i tid så att man har haft något att se fram emot. På den här hemsidan(länk) hittade vi väldigt bra och billiga flygbiljetter.

Nästa resa har vi bestämt ska bli en äventyrsresa. Jag skulle så gärna vilja åka och vandra i Sydamerika eller något liknande!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar