Annons
Annons


Photoshoot med Caroline


behindthescenes1behindthescenes2behindthescenes3
Vilken rolig och intensiv dag det har varit, men nu har vi fotat färdigt. Vi sågs vid 10 och blev klara för en stund sedan. När jag och Carro är tillsammans så blir vi så kreativa och så fokuserade på det vi gör, vi glömde till exempel helt bort att äta på hela dagen. Vi har fått så många fina bilder och det ska bli så roligt att visa er resultatet här i bloggen. Om ni håller utkik så kommer det förmodligen upp några bilder redan imorgon!

Annons

Hoppas ni har en härlig påsk och firar med nära och kära. Nu ska jag och min pojkvän äta middag och ha en myskväll här hemma. Om jag känner mig själv rätt så kommer det inte dröja länge innan det börjar klia i fingrarna för att retuschera bilder 🙂

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar