Annons
Annons


Sunday’s


Nico försöker alltid nå allt hehe <3

Hej fina ni! Förlåt för mobilbilder, men orkade inte ta med kameran ut. Jag borde skaffa en till kamera som är mer väsk-vänlig. Min systemkamera är både stor och tung (men sjukt bra dock).. Någon som har tips?

Annons

Hur som helst. Igår var jag så sjukt trött att jag somnade strax innan kl. 20.00 på kvällen, vilket resulterade i att jag vaknade pigg kl. 5.00 efter en hyfsat bra natt. Börjar dock känna av nu att man vänt på dygnet lite, borde inte sova så konstiga tider. Men, tänker att det snart är sommartid och då blir det en naturlig skiftning – sängen kl. 21.00 och uppgång 6.00 – vilket är mer ”normalt” :). Har längtat efter det sedan man ställde bak klockan i höstas, men den som väntar på något gott… Nu är det bara en månad kvar!

Förmiddagen bestod av pyssel här hemma. Vi har haft tavlor ståendes på golvet snart ett år men kände nu att det är dags att få upp dem, blev så bra! Ska visa er bilder sen (måste städa lite runt omkring först hehe).  När vi var klara med det gick vi en promenad, som blev kortare än planerat för det blåser ju sjukt kallt!! Vi gick därför och åt lunch på Nero istället, älskar deras tonfisksallad!

Nu ska vi fortsätta pyssla lite här hemma. Hoppas ni haft en härlig söndag!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar