Annons
Annons


Sweet Green Smoothie


God morgon finisar! Hoppas veckan varit bra. Det känns som jag ständigt ber om ursäkt för min dåliga uppdatering och jag önskar att jag kan bli bättre snart. Det är av personliga anledningar som jag har svårt att uppdatera som vanligt och jag kommer att berätta anledningen för er, men har svårt att göra det nu. Kan säga att allt är bra, det är ingenting allvarligt 🙂

Annons

Jag är däremot bättre på att uppdatera min snapchat (shakeforshape), då den är mer lättillgänglig just nu, så ni får gärna kika där. Jag ska försöka ta mig lite mer tid nu när det är några veckors ledighet, att bli bättre på att uppdatera här. Är det någonting speciellt ni skulle vilja att jag skriver om?

SWEET GREEN SMOOTHIE
• 1 dl fryst Mango
• 2 nävar Spenat
• 1/2 Apelsin
• 1/2 Citron
• 1 Äpple
• 2 tsk Vetegräs
• 1 dl Kokosvatten / nötmjölk / kallt vatten

Mixa allt i din blender. Fyll upp ett glas med smoothien och drick med ett sugrör. Njut!


English. Good morning! I hope the week has been good. It feels like I am constantly apologize for my bad update here and I wish I could get better soon. It’s because of personal reasons that I find it difficult to update as usual and I will tell you the reason to you, but have difficulty doing it now. Can say that everything is fine, it‘s nothing bad 🙂

However, I am better able to update my snapchat (shakeforshape) because it’s more easily accessible right now, so you can follow me there. I think it will be easier to update now that it’s a few weeks of winter holliday. Is there anything special you‘d like me to write about?

SWEET GREEN SMOOTHIE
1 dl frozen mango
2 fists Spinach
1/2 Orange
1/2 Lemon
1 Apple
2 tsp Wheat Grass
1 dl Coconut water / nut milk / cold water

Mix everything in your blender. Fill up a glass of smoothie and drink with a straw. Enjoy!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar