Annons
Annons


Vegansk kokosyoghurt som en glasspinne till frukost


God morgon! Ni vet ju att jag älskar kalla saker på morgonen och igår kväll förberedde jag dessa ljuvliga ”glasspinnar” men som är lika nyttiga som en vanligt frukost.

Ingredienser
Fet yoghurt, jag använde vegansk kokosyoghurt
Skivad Kiwi
Kokos

Annons

Valfritt: Blått Spirulinapulver

Gör så här: Blanda yoghurt och spirulinapulver. Fyll islgassformar med en skiva kiwi och toppa sedan med yoghurt till ca 4/5. Fyll på med kokos till toppen och stoppa i en glasspinne. Frys minst 4 timmar (eller över natten). För att få ut glassen ur formen kan man spola lite hett vatten på utsidan ca 20 sekunder. NJUT!

 

// Good morning! You know that I love cold things in the morning and last night I prepared these lovely ”ice cream sticks” but are as healthy as a regular breakfast.

Ingredients: Yogurt, I used vegan coconut yoghurt, Sliced Kiwi, grated Coconut, Optional: Blue Spiruline powder

Follow these steps: Mix yogurt and spirulin powder. Fill ice-cream shapes with a slice of kiwi and then spice with yoghurt to about 4/5. Fill with coconut to the top and put it in a glass bowl. Freeze for at least 4 hours (or overnight). To get the glass out of the mold, you can flush some hot water on the outside for about 20 seconds. ENJOY!

Kommentera | Translate


Annons



Laddar