Annons
Annons


Work = Me time


Det här kanske låter konstigt för några av er, men för mig är att få komma iväg till kontoret en dag i veckan, avslappning och egentid för mig. Tisdageftermiddagar är ju min enda tid i veckan som jag är ifrån Nico en längre stund (3 timmar), för att ha planeringsmöten och jobba lite ostört. För mig är det jag jobbar med så roligt och är mer en hobby än något måste eller trist. Att jobba med marknadsföring, planera kampanjer, fota, redigera bilder etc är någonting jag lätt kan lägga all min fritid på, mycket hellre än att läsa böcker eller kolla TV. Är väldigt tacksam att jag har ett jobb som är så kul! 

Annons

Just nu håller vi på att planera alla kampanjer för 2017 och när man jobbar med mode, så ligger man verkligen långt före i tiden. Till exempel planerar man sommaren på vintern och tvärt om. 2017 kommer bli ett väldigt spännande och roligt år med många nyheter!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar