Annons
Annons


Yogayama & vegetarisk lunch


yogayama_1 Såklart en spegelselfie innan passet hehe…

yogayama_6
yogayama_5j

Hej på er! Vilken härlig förmiddag jag haft. Dagen startade med att jag fick ett kort på Yogayama i present av min kille, så himla gulligt! Jag har verkligen saknat yoga och inte kunnat göra det på grund av min knäskada. Men jag upplever att det är bättre nu och jag vet vad jag ska tänka på när jag tränar för att inte överanstränga knät. Håll tummarna att det inte blir besvär igen!

Kunde inte vänta en sekund utan åkte in till Yogayama och körde ett 1,5 h långt Hatha Yoga pass. Blev lycklig i min själ när jag kom in i salen. Det finns verkligen ingen yogastudio som slår Yogayama enligt mig. För mig är atmosfären minst lika viktig som yogaläraren. Efter passet kom Carro förbi så lunchade vi i restaurangen. Det blev någon vegetarisk linsgryta med massor av goda tillbehör, mums! Tror Carro blev inspirerad av allt mitt prat för hon köpte också kort, så nu kan vi träna tillsammans, yaay!

Nu är jag på min killes kontor och ska jobba lite resten av eftermiddagen. Hoppas ni har en härlig dag i detta vinterland!

___
English. Hello! What a lovely morning I’ve had today. The day started with that I got a card on Yogayama as a gift from my guy, so very nice of him! I’ve really missed yoga and not been able to do it because of my knee injury. But I feel that it is better now and I know what to think about when I practice so I don’t overstretch the knee. Keep your fingers crossed that there won’t be trouble again!

Annons

Couldn’t wait a second, so I went to Yogayama and did a 1.5 hour long Hatha Yoga workout. Became happy in my soul when I came into the yoga center. There really is no yoga studio that strikes Yogayama to me. For me, the atmosphere is just as important as the yoga teacher. After the class, Carro came past to eat lunch with me in the restaurant. We eat some vegetarian lentil stew with lots of tasty accompaniments, yummy! I think that Carro was inspired by all my talk because she bought a card too, so now we can do yoga together, yaay!

Now I’m on my guy’s office and will work a little the rest of the afternoon. Hope you have a lovely day in this winter wonderland!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar